Pontos idő

4.10.10

Érdekes tényekEzt a bejegyzést egy ceglédi honlapról hoztam.Meg lehet nézni egyik képviselőnk mentegetőzését,aki mellesleg Cegléd egyik leggazdagabb embere és alig múlt 30 éves.

Gyakorlatilag ő volt az aki 20 millió forintért megvette a ceglédi laktanya egy részét ami 3 milliárdot ér! 
Ezért támadta Petrényi Mihály. Sajnos a Petrényi urat  sok lúd disznót győz alapon kigolyózták az állásából.A pénzes és nagyhatalmú emberek ellen nem jó hadakozni.
Sajnos ezt mi magunk Ceglédi polgárok akartuk. Itt a bizonyíték!!

http://cegledikeptelensegek.hupont.hu/


A lent nevezet Ifj. Károly Ferenc cégei pedig: http://www.elastic91.hu/index.php?p=3        
Még az a jó,hogy minden cég egy honlapon van.Csak azt nem értem,hogy egy ilyen ember miért tör politikai babérokra.Vagy az a jó ha a pénz hatalommal párosul?

Lentebb pedig ehhez a cikkhez tartozó hozzászólásokat tekinthetitek meg.A hozzászólásokat a cikkel eggyütt helyeztem el,azért,hogy lássátok  egyes ceglédi polgárok hogyan vélekednek a cikkel kapcsolatban. 

Betelt a pohár


Vélemény - Vélemény
Úgy hírlik, hogy ifj. Károly Ferencnél a Ceglédért Független Egyesület önkormányzati képviselőjelöltjénél betelt a pohár.
- Fölháborít, hogy a Jobbik Magyarországért Mozgalom Ceglédi Szervezete által támogatott polgármesterjelölt Petrényi Mihály lakossági fórumokon furton furt gyaláz engem, illetve családomat. Valamennyi kampánygyűlésén – még a saját választókörzetemben is - a Vörösmarty téren szapult nagy nyilvánosság előtt bennünket. Ráadásul tudomásomra jutott, miszerint az aktivistái közül volt, aki hamis vádakkal, szándékos félrevezetéssel a lakosoknak azt mondta, hogy ne adják ifj. Károly Ferencnek a kopogtatócédulájukat, a laktanyai ingatlanügylet miatt. Ezt én nem értem, mivel az általa emlegetett cégnek sem tulajdonosa, sem tagja nem vagyok. Véleményem szerint, ha Petrényi Úr azt az energiát, amit a sárdobálásra fordít a polgármesteri szék megszerzéséért, az igaztalan vádaskodások helyett a munkájára koncentrálta volna, akkor valószínűleg a testület nem mozdította volna el. Amit ő tesz, az vélhetően nem más, mint egy dühödt, tehetetlen és sértett ember vádaskodása, támadása.
Ha már itt járunk, akkor viszont az is érthetetlen számomra, hogy Petrényi Mihály ügyvezetősége ideje alatt a VÁRVAG Kft ugyan miért nem tudott egyetlen négyzetméter ingatlant sem értékesíteni a laktanya területén az általa elképzelt (reális) áron vagy legalább a képviselőtestület által meghatározott áron, amin a többi vállalkozó is vásárolhatott. Ha vitatja Petrényi úr az egyes adásvételi szerződések jogszerűségét, akkor ezzel vitatja a képviselőtestület döntését is. Arra pedig, külön kíváncsi lennék, hogy kinek a megbízásából és kinek a pénzén gyártatta az úr az ellen-szakértői véleményeket. Csak reménykedem benne, hogy azt a saját jövedelméből állta, és nem az adózók pénzéből működő VÁRVAG Kft számláját terhelik ezen kiadások… A sárdobálás nem az én kenyerem, nem kívánom folytatni sem az újság hasábjain sem más fórumon, pláne nem Petrényi úr stílusában, aki ezzel próbálja befolyásolni a közvéleményt – mondta a képviselő.
Az ügyről id. Károly Ferenc a következőképpen vélekedik.
- Értetlenül állok az előtt, hogy amikor az önkormányzat által szakértővel felértékeltetett laktanyarészt a becsült ár duplájáért – az eladó által megjelölt áron - megvettem, ezt követően Petrényi Mihály csalással vádolja az Elastic ’91 Kft-t, mint vevőt. Nekem nincs tudomásom arról, hogy a cégemmel, mint vevővel kapcsolatban bármilyen eljárás is folyna. Mindazok ellenére teszi ezt, hogy Cegléd Város Önkormányzatának Képviselő Testülete ismételt független igazságügyi ingatlanforgalmi szakértő véleményének bekérését és bizottsági vizsgálatot követően sem tartotta aggályosnak a volt laktanya területén történt ingatlanértékesítési ügyletet. Arról pedig nem szól a fáma, hogy nem csak az én cégem, hanem több ceglédi vállalkozó is vásárolt a hajdani kaszárnya területén ingatlanokat hasonló, vagy esetenként ennél is kedvezőbb kondícióval. Fogalmam sincs, hogy miért pont ezt az egy adásvételt pécézte ki magának Petrényi Mihály és miért az én cégemet, akarja mindenáron felelősségre vonni egy szabályszerű és többszörösen ellenőrzött, jóváhagyott jogügylet miatt.


Hozzászólások  

+1#1 Kissenki 2010-08-24 10:59
Ha hinni lehet a zuhany híradónak, akkor Petrényit Ferenczi doktor és Tótin hozta a városba vezetőnek, ha ez igaz figyelembe véve a FIDESz polgármester jelölési balhéját és a végkifejlet valamint Petrényi ringbe szállásának időbeliségét, akkor felvetődik annak lehetősége, hogy az egész Földi és a CFE ellen irányul, amit a fentebbi írás is alátámaszt. Úgy tűnik, hogy egy új érdekcsoport akar magának helyet csinálni Cegléden és ehhez minden eszközt igénybe vesz, Petrényiben pedig megtalálták a kellő faltörő kost. Ha valaki tüzetessen áttanulmányozza a "ceglédiképtelen ségek" honlapot rájöhet, hogy két - három alapdokumentumo n kívül csak a honlap kreátorának agymenéseit és Petrényi saját maga által kreált a polginak megküldött eszmefuttatását tartalmazza, az abban foglaltak igazolására pedig semmilyen alapdokumentumo t nem vonultat fel a honlapra író. A honlap stílusát összevetve Petrényi saját maga által kreált a polginak küldött feljegyzésének stílusával, egyértelműen látszik, hogy ezt a honlapot maga Petrényi és holdudvara üzemelteti, ebben az esetben pedig komolyan megkérdőjeleződ ik a szándék tisztasága és célja. Így együtt ez az egész Petrényi féle história egy paródiába hajló hattyú dal, szánalmas terméke egy hideglelősen a hatalomra áhítozó csoport agymenésének.
Idézet
+4#2 Lali 2010-08-24 11:05
Szerintem ennek a városnak már szüksége is lenne egy új érdekcsoportra.  Ezeknek a mostaniaknak már nagyon menni kéne...
Idézet
+7#3 Hitetlen Tamás 2010-08-24 13:45
Kissenki!

Ha jól értem, akkor Petrényi urat

Frenczi úr hozta ide, hogy kicsinálja, Földi polgi urat és ehhez használta fel a nem túl jó hírű cefetét.
Kreáltak egy laktanya botrányt, hogy előre léphessenek.
Petrényi báb volt, és amikor is Ferenczi úrék jó útra tértek elszabadult mint egy hajóágyú a jobikk oldalon.
Most már csak az a kérdés, vajon ki biztatta fel Ferenczi urat a hülyeségre, merthogy nem magától ilyen önveszélyes, az bizonyos.
Idézet
+4#4 Batávia 2010-08-24 14:29
Ferenczi N. már csinálta ezt 4 éve akkor egy hölgyet tüzelt fel a helyi Fideszben a vezetés ellen, aztán szépen kiegyezett a hölgy pedig ment a levesbe. Most ugyanezt tette csak Tótin és Takács Miklós került bele a levesbe.
Idézet
+1#5 poiu 2010-08-24 14:33
http://www.cegledikeptelensegek.hupont.hu/19/tenyek-adatok-esemenyek15
Idézet
+2#6 Pepe 2010-08-24 14:57
Természetesen semmilyen alapja nincs annak, hogy Károly Ferenc "úr" a várost meglopva tett volna szert ekkora vagyonra.
Ahogy annak sincs alapja, hogy a CEFET által delegált önkormányzati képviselők nem saját pénzükből építenének maguknak óriási házakat, és vennének luxusautókat.

Ez mind puszta kitaláció, csupán a jobbik rágalomhadjárat ának része, hogy ezeket a képviselőket ilyen luxusingatlanok ba költöztesse.

És persze a listán megint be fognak jutni, és a választást megnyerő párthoz dörgölőzve tovább lophatják a pénzünket.

Persze csak ha engedjük...
Idézet
0#7 Igazságosztó 2010-08-25 12:35
Gyerekek!!Csak az fél-akinek van mitől!!!Aki tudott idáig is nyugodtan aludni,az tud ezután is!!??Vagyse??!!Na majd egyszer mindenkiben felébred a lelkiismeret,cs ak nehogy késő legyen pár embernek...pl a polgármesteri hivatalba..ökoviznél.. aquaparknál..kempingnél..Tud ám fájni a lelkiismeret,ug ye uraim????!!!
Idézet
0#8 Kissenki 2010-08-25 13:09
Pepe és Igazságosztó! Ha tudnak valamit jöjjenek elő a farbával, hogy mi is okosabbak legyünk. Amit most csinálnak az csak vagdalkozás, üres szócséplés és hangulatkeltés.
Idézet
+1#9 joco 2010-08-25 13:10
Uraim és Hölgyeim!

A bizonyíték nélküli vádaskodás, akár büntetendő is lehet.
Erről a Komjáti tud tényeket is mondani.

Azt lehet feltételezni, hogy nem a legjobban csináltak dolgokat a város vezetői(hibázta k), de hogy szándékosság lenne benne, azt nem hiszem.

Elég a gyalázásból!
Idézet
+1#10 Dr. Komjáti Péter 2010-08-25 18:06
Idézet - joco:
Uraim és Hölgyeim!

(...)

Elég a gyalázásból!Hölgyeim és Uraim!

Azt hiszem, azt rögzíthetjük, hogy mindenki, pártállástól függetlenül, úgy érzi, hogy a másik csalt és lopott.
Ebben nincs meglepő, ez így szokott lenni.
De ezt nem itt, írásos formában kell felhánytorgatni , mert valakinél egyszer tényleg betelik a pohár, és a lánglelkű hozzászólók megüthetik a bokájukat.
A megoldás végtelenül egyszerű. Ha lesz októbert követően új városvezetés, az elmúlt 10 év összes nagyobb értékű szerződését elő kell venni, megnézni, hogy a semmisség okai fennálnak-e. A semmis szerződések kapcsán polgári pert kell indítani az eredeti állapot helyreállításár a, vagy ha az nem lehetséges, a károk megtérítésére.
Ha meg nem lesz új városvezetés, hanem az eddigi politikai és érdekcsoportok maradnak a hatalom közelében, akkor úgysem történik semmi.
Idézet

4 megjegyzés:

lancelotbéka írta...

Tipikus magyar történet...Nyugaton az ehez hasonló esetekben vagyonosodási vizsgálat történne,ahol nem mentség az,hogy a vagyon nem az enyém,hiszen anyósom,vagy a 6 éves kisgyerekem nevén van...
Ma náunk az a helyzethogyha 10 forintot csalsz,vagy hozol össze kétes úton,egbüntetnek,de ha 100 milliókat szerzel ktes ,vagy törvénytelen eszközökkel,semmi bajod nem lesz...

Angler írta...

Néha úgy érzem,hogy az egész világ korrupt és csak néhány becsületes ember létezik csak.Nem hiszem el,hogy a bünöző politikusok nem szégyellik magukat a választók előtt,holott nagyon jól tudják az emberek nem hülyék és a hír az megy mint a futótűz.Itt Cegléden is titokban akarták tartani a kedves polgármesterék a külföldi utakat amiket a mi pénzünkből fizettek,de még sem tudták,mert mindig van egy-két ember akik továbbadják esetleg elíndítják a tényszerű híreket.A választók pedig felháborodva fogadják,vagy nem érdekli őket.Jelen esetben az utóbbi áll fent!!

lancelotbéka írta...

Lehet,azért tűnik úgy,hogy nem érdekli a választókat a dolog,mert szégyellik beismerni,tévedtek,mikor x.y politikust támogatták...Vagy egyszerűen azt hiszik,ezek a hírek csak az ellenoldal koholmányai...
Én nem szégyellem kimondani,már a Jobbikban is csalódtam,úgyhogy már egyetlen politikai erő sem számíthat a voksomra.

dorc írta...

az a helyzet hogy a választásoknál szinte mindegy kire szavazunk, mert az egyik fos a másik szar. Tetézném még a kéz kezet mos elméletével illetve azzal a ténnyel hogy az adatok titkosítása további 80 évre mindkét párt oldaláról egyhangúan elfogadásra került... Teljesen mindegy milyen katasztrófák jönnek létre, ugyanis mire eljárás indul ellenük (a mostani esetben három olyan emberről beszélünk akik az ország 20 leggazdagabb listáját gyarapítják, összességében 50 milliárd Ft-ot birtokolnak)Hudinit megszégyenítően eltüntetik javaikat amiből az általuk okozott kár megtéritésre kerülne, majd gyorsan kiruccannak egy kimondhatatlan karibi szigetre hogy kipihenjék az őket ért apró kellemetlenségeket...